Нардеп порівняв партії Порошенка і Яценюка з двома популярними напоями
Категорія
Політика
Дата публікації

Нардеп порівняв партії Порошенка і Яценюка з двома популярними напоями

Нардеп порівняв партії Порошенка і Яценюка з двома популярними напоями
Джерело:  ЛІГА.net

Народний депутат Сергій Лещенко вважає, що президент Петро Порошенко і прем'єр Арсеній Яценюк не представляють різні партії, адже "Народний фронт" і БПП - це фракції однієї і тієї ж групи людей.

Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на

ЛIГАБiзнесIнформ

.


"Взагалі, ні Порошенко, ні Яценюк не представляють різні партії. Народний фронт і БПП - це не партії. Це просто два транспаранти, які взяла в руки одна група людей, що розділилася перед виборами на два табори. По суті ж це все одна партія. Це "політики 2000-х", що сформувалися в епоху Кучми і Ющенка. Які оголосили себе бенефіціарами Майдану і розділилися на дві колони, тільки тому, що їм не вдалося в одній команді розподілити потоки, смотрящих, кандидатів і округи", - сказав нардеп.


За його словами, західні партнери помилково вважають Арсенія Яценюка противагою президенту.


"Помилка західних партнерів у тому, що вони, ставлячи на Яценюка, вважають його противагою Порошенкові. Вони тримають в голові біполярну модель політики західного світу: де, наприклад, в Британії лейбористи є противагою консерваторам. Але там це опоненти ідеологічні, справжні, а наших розділяють тільки особисті меркантильні інтереси без тіні ідеології. Навіть між Кока-колою і Пепсі-колою більше відтінків смаку, ніж між БПП і Народним фронтом", - зазначив Лещенко.


Політик переконаний, що єдина справжня опозиція, яка існує в нинішній українській політиці і в парламенті - це ті, хто прийшов в політику після Майдану з громадянського суспільства.


Раніше Лещенко заявляв, що глава Одеської обласної державної адміністрації Міхеїл

Саакашвілі збирає в свою партію представників громадянського суспільства і депутатів, які хочуть змін в Україні.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?