Маркевич не виключив банкрутство "Дніпра"
Категорія
Спорт
Дата публікації

Маркевич не виключив банкрутство "Дніпра"

Маркевич не виключив банкрутство "Дніпра"
Джерело:  Depo

Головний тренер дніпропетровського "Дніпра" Мирон Маркевич не виключає банкрутства команди за підсумками сезону.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на тренера.
"Дніпро" може збанкрутувати? Є багато проблем і їх треба вирішувати. Інакше може бути все", - сказав Мирон Богданович в інтерв'ю "Депо".
Наставник дніпрян підтвердив, що у команди борги.
"Якщо "Дніпро" не гратиме в єврокубках - я піду. У мене є пропозиції з-за кордону. І мені винні, міг би піти і завтра. Але хочеться доопрацювати. Подивимося, як власник вирішить проблеми. У 12-ти футболістів закінчуються контракти. Потрібно активно діяти. Я вже не в тому віці, щоб починати все з нуля. Мені потрібна команда і поставлені від керівництва завдання", - зазначив Маркевич.
ДИВІТЬСЯ: Фанати "Дніпра" і "Шахтаря" пройшлися маршем за "Єдину Україну": опубліковано фото і відео
Нагадаємо, в чемпіонаті України "Дніпро" займає четверте місце, відстаючи від "Зорі" на 4 очки. Але вже через тур команди зіграють в Запоріжжі і у дніпрян є шанси скоротити відставання до мінімуму.
Також "Дніпро" однією ногою в півфіналі Кубка України. У першому чвертьфінальному матчі дніпряни розгромили на виїзді "Сталь" (0:3).
Але "Дніпру" загрожує виключення з єврокубків.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?