Обаму побачили в окулярах за $485: опубліковано відео
Категорія
Культура
Дата публікації

Обаму побачили в окулярах за $485: опубліковано відео

Обаму побачили в окулярах за $485: опубліковано відео
Джерело:  Daily Mail

Президент США Барак Обама змінив недорогі сонцезахисні окуляри в стилі Матриці, які він колись носив, на модернізовані дизайнерські за $485, щоб подивитися товариський бейсбольний матч під час свого візиту на Кубу.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Daily Mail.
Американський лідер носив окуляри також і під час своєї поїздки в Каліфорнію минулого місяця. Зроблені розкішним американським брендом Oliver Peoples в чорній матовій оправі OPLL SUN, вони стали новими улюбленими окулярами президента США.




Дорожча обновка замінила RayBans за $170, які він носив раніше. За даними сайту, стиль має "яскравий дизайн", "різкі, з кутами, риси" і "сучасний і вишуканий вигляд". Також вони мають поляризовані лінзи для усунення та «оптимізації візуальної чіткості».


Що стосується особливостей тих, які коштують $485 - Custom Oliver Peoples роблять ручну інкрустацію логотипу на краю рамки біля скронь і філігранне гравіювання металу, що з'єднує дужку і передню рамку. Оправи представлені в декількох кольорах, включаючи світло-коричневий, бежевий і кавовий, а також чорний, як у Обами.



Раніше повідомлялося, що

на зустрічі президента США Барака Обами і кубинського лідера Рауля Кастро стався конфуз

.






Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?