У Росії зробили нову заяву щодо обміну Савченко
Категорія
Світ
Дата публікації

У Росії зробили нову заяву щодо обміну Савченко

У Росії зробили нову заяву щодо обміну Савченко
Джерело:  online.ua

Російська сторона все таки чула про пропозиції щодо обміну українки Надії Савченко, рішення приймає глава держави.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на ТАСС.
"Сьогодні ми передали додаткову пам'ятку з цього питання німецьким колегам. Ми чуємо про пропозиції щодо обміну, питання будуть розглядатися в повній відповідності з російським законодавством, рішення приймає глава держави", - заявив глава МЗС РФ Сергій Лавров за підсумками переговорів з колегою з ФРН Франком -Вальтером Штайнмайером.
"Як уже підкреслювали російські представники, ми чуємо про пропозиції щодо обміну. ​​Питання розглядатимуться в повній відповідності з російським законодавством. На цей рахунок прописана відповідна процедура, рішення приймає глава держави", - підкреслив російський міністр.
У свою чергу, Штайнмаєр сподівається на "гуманітарне рішення" у справі Савченко.
"Прийняли до відома, що було оголошено вирок. Я сподіваюся на знаходження гуманітарного рішення у цій справі", - сказав він.
Нагадаємо, прес-секретар Путіна Дмитро Пєсков не підтвердив заяву президента України Петра Порошенка про те, що президент Росії Володимир Путін давав обіцянку звільнити або обміняти громадянку України Надію Савченко після завершення суду над нею в РФ.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?