Російський полковник повісився в окупованій Горлівці
Категорія
Україна
Дата публікації

Російський полковник повісився в окупованій Горлівці

Російський полковник повісився в окупованій Горлівці
Джерело:  online.ua

Полковник ЗС Росії

І. Афонін повісився в порожньому приміщенні складів корпусного підпорядкування, які розташовані в Горлівці.


Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на сторінку Олександра Коваленко в Facebook.


"У частинах і об'єднаннях 1 АК продовжує роботу комісія Центру територіальних військ (Новочеркаськ) Південного ВО ЗС РФ під головуванням заступника командувача Центру генерал-майора С. Волика, яка розслідує факти розкрадання військового майна і паливно-мастильних матеріалів. З метою приховування масштабів злодійства і уникнення кримінального переслідування, командування 1 АК тисне на підлеглий особовий склад", - повідомляє Головне управління розвідки Міноборони України.


"З огляду на те, що Афонін був заступником командира з матеріально-технічного забезпечення 3 окремої мотострілкової бригади, цілком можливо, що його відхід у світ "дідоф" був обумовлений серйозним зальотом на терені зливу паливно-мастильних", - пише Олександр Коваленко.


"У Горлівці від щастя повісився російський окупант. Ну, а від чого ж ще, якщо не від щастя? Від передозу вирішив голову в петлю засунути? Навіть якщо і так, то теж своєрідний екстаз випробував", - додав він.


"Але до чого я це все пишу... Не заради того, щоб поглумитися над недбайливим окупантом, або натякнути, що ця недоармія мародерів часто-густо і навіть у себе, а тому ніколи і не переможе, тим більше НАТО. Пишу я для того, щоб дружині Афоніна передали - чоловіче всьо. Інтернет чарівною силою володіє, інформацію розносить за тисячі кілометрів, в твіттері, в однокласники, ВКонтакте і буржуйському Фейсбуці. Треба ж жінку порадувати", - написав Олександр.


Нагадаємо, з'явилося

ввідео про солдатів на передовій біля околиці селища Зайцеве недалеко від Горлівки

, яка наразі контролюється угрупованням ДНР.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?