Ви розумієте, що ми нікчемні: журналіст відкрив очі росіянам, з'явилося відео
Категорія
Світ
Дата публікації

Ви розумієте, що ми нікчемні: журналіст відкрив очі росіянам, з'явилося відео

Ви розумієте, що ми нікчемні: журналіст відкрив очі росіянам, з'явилося відео
Джерело:  online.ua

Російський журналіст Антон Красовський виступив на радіо з промовою, в якій назвав росіян нікчемними за анексію Криму і війну, яку вони влаштували в Україні.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на відео Олега Петриченка в YouTube.
"За всю історію існування Російської імперії, якої вже давно немає, говорили в Радянському Союзі, що весь світ боїться нашої величезності. Насправді це ми подуріли від своєї величезності і не можемо визнати власну нікчемність", - каже журналіст.
"Ось ви вважаєте, що Україна - це незначна країна, у якої можна відрубати якийсь Крим, який, ви чомусь вирішили, що ваш. Вести війну на Донбасі, вважаючи, що це взагалі нікчемне територіальне утворення. Погляньте, і ви дізнаєтеся, ви здивуєтеся, що Росія займає 17 млн ​​квадратних кілометрів, а Україна - всього 600, вона в 30 разів менша за територією, ніж Росія, і всього лише в три рази менше за населенням", - розповів він.
"Україна - друга в світі країна за населенням, а перша - Росія. Таким чином перша за територією країна веде війну з другою. Ви взагалі розумієте, що ми нікчемні? Ви це розумієте?", - звернувся він до росіян.
"Я сьогодні був в Петербурзі і бачив там людей, які стояли з плакатами за визволення Надії Савченко, так ось мами з дітьми підходили до них і били своїми сумочками. На питання, навіщо вони це роблять, відповіли, що не хочуть бачити цих злочинців на головній вулиці російського міста. А я не хочу, щоб такі жінки з сумочками існували на російських вулицях", - закінчив Красовський.


Нагадаємо, українські військовослужбовці змогли отримати контроль над промисловою зоною в Авдіївці та розповіли про загін ворожих снайперів.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?