Саакашвілі запропонував посадити Авакова і Коломойського
Категорія
Україна
Дата публікації

Саакашвілі запропонував посадити Авакова і Коломойського

Саакашвілі запропонував посадити Авакова і Коломойського
Джерело:  Нова газета

На думку голови Одеської обласної державної адміністрації Міхеїла Саакашвілі, для вирішення проблеми корупції в Україні досить посадити 20 знакових постатей.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на «Нову газету».
«В Україні треба посадити чоловік двадцять, але знакових. На цьому все закінчиться», - впевнений губернатор.
На його думку, серед перших повинні бути засуджені нардеп від «Опозиційного блоку» Сергій Ківалов, відомий бізнесмен Ігор Коломойський, міністр внутрішніх справ Арсен Аваков.
Саакашвілі додав, що глава МВС повинен бути засуджений «за відео (воно є в інтернеті), де видно, як у нього в кабінеті все розкладається, вирішується».
«За нелегальне казино, яке неможливо закрити вже два роки, де його син програє стільки, скільки не заробляє пересічний українець за все життя. Все дуже просто», - підкреслив він.
Також одеський губернатор запевнив, що головним засудженим повинен стати донецький бізнесмен Рінат Ахметов.
«І звичайно, треба посадити Ахметова - символ української корупції. Ви в курсі, які зараз ходять розмови про його призначення главою адміністрації в Донецьку? Відомо, що до війни в регіоні все процеси контролювалися Ахметовим, і якщо люди зрозуміють, що жертви були багато в чому завдяки цій людині, то вони будуть не раді», - резюмував Саакашвілі.
Нагадаємо, як повідомляв ONLINE.UA, раніше близький до одеського губернатора депутат розповів про процес створення політичної партії на чолі з Саакашвілі.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?