Яценюк знайшов нове джерело грошей для Нацполіції
Категорія
Фінанси
Дата публікації

Яценюк знайшов нове джерело грошей для Нацполіції

Яценюк знайшов нове джерело грошей для Нацполіції
Джерело:  interfax.com.ua

Прем'єр-міністр Арсеній Яценюк заявив, що конфісковані у колишнього оточення зниклого екс-президента Віктора Януковича 3 млрд гривень підуть на дофінансування МВС України.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Інтерфакс-Україна.
"З боку уряду - нам і далі треба фінансувати як реформу Національної поліції, так і Збройні сили, так і в цілому кожну реформу - починаючи від охорони здоров'я і закінчуючи освітою. Міністр внутрішніх справ звернувся до уряду з тим, що необхідно збільшити на 3 млрд грн фінансування Національної поліції для завершення реформи", - сказав глава Кабміну в ході складання присяги поліцейськими патрульної служби в Борисполі.
Прем'єр зазначив, що уряд знайшов джерело фінансування - кошти колишнього оточення Януковича, які були заарештовані ще рік тому.
"Ми очікуємо від парламенту прийняття необхідного закону, а від судової та правоохоронної системи - не просто арешту коштів, що ми вже зробили, а й конфіскації цих коштів, передачі їх в бюджет і відправки їх як на національну безпеку і оборону, так і на дофінансування національної поліції", - підкреслив Яценюк.
Раніше Арсеній Яценюк заявив, що готовий прийняти будь-яке рішення щодо коаліції і долі Кабінету міністрів.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?