Порошенко розповів мамі Савченко, що робить для звільнення льотчиці
Категорія
Політика
Дата публікації

Порошенко розповів мамі Савченко, що робить для звільнення льотчиці

Порошенко розповів мамі Савченко, що робить для звільнення льотчиці
Джерело:  president.gov.ua

Петро Порошенко заявив, що робить все можливе, щоб повернути українську льотчицю Надію Савченко в Україну. Це він сказав під час зустрічі з мамою льотчиці..
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на прес-службу президента.
«Ми максимально координуємо дії з міжнародним співтовариством, щоб забезпечити тиск на Росію для звільнення Надії Савченко», - сказав глава держави, зазначивши, що з цього приводу провів телефонні переговори з Генеральним секретарем ООН Пан Гі Муном і віце-президентом США Джозефом Байденом.
Порошенко повідомив, що були скоординовані дії з міжнародними партнерами в питанні «Списку Савченко».
«Проти всіх, хто причетний до організації судилища, яке було вчора, проти 46 осіб весь світ повинен застосувати санкції», - сказав президент.
За дорученням Порошенка зараз готується засідання Ради національної безпеки і оборони України з санкцій щодо осіб в «Списку Савченко». Президент також наголосив на важливості звільнення інших українців, які незаконно утримуються в Росії, включаючи Олега Сенцова і Олександра Кольченка.
Раніше легендарна російська актриса Лія Ахеджакова виступила зі словами підтримки на адресу Надії Савченко.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?