Соцмережі посміялися над "тиском" на Ківу
Категорія
Політика
Дата публікації

Соцмережі посміялися над "тиском" на Ківу

Соцмережі посміялися над "тиском" на Ківу
Джерело:  online.ua

Користувачі соціальних мереж висміяли заяву керівника департаменту протидії наркозлочинності Іллі Ківи про те, що політики хочуть зняти його з посади.
Про це повідомляє ONLINE.UA.
Нагадаємо, Ківа заявив, що журналісти, активісти та нардепи, зокрема Олександра Кужель, Мустафа Найєм та Міхеїл Саакашвілі, почали тиснути на нього і вимагати його відставки, коли він запропонував заборонити наркотик дезоморфін.
""Мною було піднято питання про контроль за даним препаратом, а значить і падінням чорного ринку, а значить і падінням божевільних прибутків, і тут все почалося і з усіх боків - звільнення, загрози, шантаж і з усіх боків, ЗМІ, народні депутати, громадські активісти".
Над тиском на Ківу іронізують користувачі соцмереж:






Нагадаємо, скандальний керівник департаменту протидії наркозлочинності  Ілля Ківа заявив про те, що губернатор Одеської області Міхеїл Саакашвілі планує захопити Україну.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?