У Донецьку ідеолога ДНР вбив п'яний соратник
Категорія
Україна
Дата публікації

У Донецьку ідеолога ДНР вбив п'яний соратник

У Донецьку ідеолога ДНР вбив п'яний соратник

У Донецьку п'яний бойовик підірвав гранатою одного з ідеологів ДНР, співробітника «міністерства інформації» Максима Лакомова.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на vlada.io.
За словами деяких представників ДНР, Лакомов загинув в результаті «нещасного випадку» 17 березня.
Пізніше стали відомі обставини цього «випадку»: з'ясувалося, що Лакомов загинув під час п'янки, влаштованої з нагоди дня народження одного з його спільників.
«Під час п'янки у нього (Лакомова - Ред.) виник конфлікт із одним із мешканців гуртожитку (де йшло «святкування» - Ред.), який в результаті кинув гранату в кімнату, де сидів ідеолог ДНР», - розповіли очевидці.
Тим часом, за словами донецького блогера Михайла Дуди, бойовик ДНР Вадим Луговець, який скоїв вбивство, не поніс ніякого покарання і незабаром був відпущений «поліцією ДНР», позаяк служив в охороні Захарченка (ватажка бойовиків - Ред.) і, очевидно, мав якісь зв'язки.
Нагадаємо, як повідомляв ONLINE.UA, раніше стало відомо про обстріл бойовиками ДНР окупованої ними ж Макіївки.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?