Адвоката одного з російських ГРУшників знайшли мертвим
Категорія
Україна
Дата публікації

Адвоката одного з російських ГРУшників знайшли мертвим

Адвоката одного з російських ГРУшників знайшли мертвим

Адвоката Юрія Грабовського, нещодавно зниклого з України, який захищав одного з російських ГРУшників Євгена Єрофєєва, знайшли мертвим.


Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на

Українську правду

.



"Сьогодні вночі знайшли мертвим адвоката Юрія Грабовського", - повідомила прес-секретар Національної асоціації адвокатів Дар'я Глущенко.


У той же час голова НААУ Лідія Ізовітова на сторінці асоціації повідомила, що "підозрюваний у цьому злочині затриманий".


"Ми сподіваємося, що всі причетні до вбивства нашого колеги будуть покарані. Висловлюємо співчуття близьким і рідним Юрія Грабовського, всім, хто його знав. Ми всі втратили талановитого розумного енергійного адвоката, відданого своїй справі", - зазначила вона.


Нагадаємо, нещодавно Грабовський виїхав з України, аргументуючи це загрозою своїй безпеці.


"Вибачте, що підвів вас, мої друзі!!! Довелося виїхати з України, не по своїй волі! Зате я в безпеці! Не знаю, коли повернуся, по можливості буду відповідати вам. Дуже хочу назад на Батьківщину", - написав він.


Також повідомлялося, що  на російських спецназівців Євгена Єрофєєва і Олександра Александрова може бути скоєно замах.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?