Подробиці вбивства адвоката ГРУшника: тіло знайшли не в Київській області
Категорія
Україна
Дата публікації

Подробиці вбивства адвоката ГРУшника: тіло знайшли не в Київській області

Подробиці вбивства адвоката ГРУшника: тіло знайшли не в Київській області
Джерело:  interfax.com.ua

Адвокат одного з російських ГРУшників Оксана Соколовська повідомила, що тіло її колеги Юрія Грабовського було виявлено в ніч на п'ятницю біля міста Жашків на Черкащині.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Інтерфакс-Україна.
Місто Жашків є районним центром у Черкаській області, проте адміністративний кордон Київської області проходить в безпосередній близькості від його околиці. Зокрема автотраса "Київ - Одеса", що проходить через Жашків, перетинає адмінкордон областей в 2 км на північ від виїзду з міста.
У Головному управлінні Національної поліції Київської області заявляють, що тіло адвоката Юрія Грабовського не було знайдено на території області.
"На території Київської області поліція не знаходила тіло адвоката Грабовського", - повідомили в прес-службі ГУ Нацполіції в п'ятницю.
Раніше інформація про те, що тіло Грабовського знайшли в Київській області, з'явилася в одному з українських інтернет-ЗМІ.
Нагадаємо, тіло адвоката Юрія Грабовського, нещодавно зниклого з України, який захищав одного з російських ГРУшників Олександра Александрова, знайшли закопаним на трасі.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?