Путін натякнув, що чекає швидкої зміни влади в Україні
Категорія
Економіка
Дата публікації

Путін натякнув, що чекає швидкої зміни влади в Україні

Путін натякнув, що чекає швидкої зміни влади в Україні

На закритій зустрічі з представниками великого бізнесу президент Росії Володимир Путін заявив, що влада в Україні може змінитися, і порадив не продавати там свої активи, оскільки ще "є надія на нормалізацію відносин" .
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на РБК.
Про це він заявив у четвер під час закритої частини зустрічі з бізнесменами, повідомляє російський РБК з посиланням на свої джерела на зустрічі.
"Він (Путін) також сказав, що там (в Україні) в фінансово-банківській сфері тиск відчувається - одна ситуація, а в промислових активах може бути інша. Але однак його оцінка була: "Потерпіти ще можна, зрозуміти, як розвиватимуться події", - розповів учасник зустрічі.
Також повідомляється, що Путін дав зрозуміти, що влада в Україні може змінитися, а бізнес і Україна залишаться.
За даними Банку Росії, на 1 жовтня 2015 року залишки по прямих інвестиціях з Росії в українську економіку склали $2,17 млрд, включаючи $1,48 млрд участі в капіталах компаній і $691 млн - в боргових інструментах. При цьому в порівнянні з початком 2014 року загальний показник впав в 2,8 рази (майже з $6 млрд).
Раніше повідомлялося, що під час зустрічі президента РФ Володимира Путіна з держсекретарем США Джоном Керрі, яка тривала протягом чотирьох годин, сторони багато часу приділили обговоренню ситуації в Україні.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?