Вбивство адвоката ГРУшника: з'явилися фото з місця злочину
Категорія
Україна
Дата публікації

Вбивство адвоката ГРУшника: з'явилися фото з місця злочину

Вбивство адвоката ГРУшника: з'явилися фото з місця злочину
Джерело:  ТСН

З'явилися фото з місця, де 25 березня  знайшли тіло адвоката російського ГРУшника Александрова Юрія Грабовського.


Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на  ТСН.


Інформацією про те, де шукати тіло, поділився підозрюваний у вбивстві. Пошукова операція проходила в лісі під Жашковим Черкаської області з 19 годин 24 березня і увінчалася успіхом до 4 ранку 25 березня.


На знайденому тілі виявили безліч ушкоджень, які показують, що перед тим, як застрелити Грабовського, його довго били.



Нагадаємо, як раніше повідомляв ONLINE.UA, Грабовський 5 березня виїхав до Одеси і оселився в готель, з якої повинен був виселитися 7 березня. Після того, як стало відомо, що він не забрав свої речі з готелю і вимкнув телефон,  правоохоронці почали пошуки і відкрили справу про вбивство.


Слідство з'ясувало, що в Одесі Юрія Грабовського змусили прийняти невідому речовину, після чого викрали і привезли до Києва. У нього в офісі шукали гроші, після чого вивезли адвоката  в ліс під Жашковим, де побили, застрелили і закопали.


Військовий прокурор Анатолій Матіос 20 березня розповів, що вбивство спланували спецслужби Росії і проросійські бойовики "для створення картинки" на останній стадії судового розгляду справи щодо російських ГРУшників.



Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?