Українських політиків порівняли з нерозумною акваріумною рибкою
Категорія
Україна
Дата публікації

Українських політиків порівняли з нерозумною акваріумною рибкою

Українських політиків порівняли з нерозумною акваріумною рибкою
Джерело:  online.ua

З огляду на політичну кризу, яка назріла в Україні, політиків порівняли з акваріумними рибками, що хаотично переміщаються в просторі, і які не помічають, що рухаються по колу і забувають, де були 10 хв тому.


Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Facebook українського журналіста Віталія Портникова.


"Публіка щиро впевнена, що головна проблема країни - це уряд Арсенія Яценюка і тільки його відставка допоможе вийти з політичної кризи. Але варто тільки якомусь міністру з цього уряду заявити про свою відставку - або просто про свої амбіції - як та ж публіка починає носити його на руках", - розповів Портников.


"За кілька днів до відставки Айвараса Абромавичуса Міністерство економічного розвитку звинувачували в провалі всіх реформ. Через кілька годин після відставки Абрамавічюс виявився головним реформатором країни. За кілька днів до появи поста Наталії Яресько в фб про неї говорили як про головну причину фінансових бід країни (тільки Гонтарева була гірше, але Гонтарева просто ще не захотіла очолити уряд)", - навів порівняння журналіст.


"Як тільки Яресько заявила про свої амбіції, вона моментально стала головним реформатором - незважаючи на те, що головні претензії критиків уряду стосуються якраз фінансової сфери і тут-то Яценюк і Яресько завжди працювали душа в душу. При цьому Яресько - відданий прихильник співпраці з МВФ, але її примудряються підтримувати люди, що одночасно підтримують головного критика цієї співпраці - Михайла Саакашвілі", - пояснив Портников.


"Гройсман був віце-прем'єром в першому уряді Яценюка - зараз практично ті ж люди, хто звинувачував його в провалі реформи місцевого самоврядування, запевняють, що саме він здійснить необхідні Україні зміни. Немає сумнівів, що в разі відставки Яценюка ті ж самі люди через 3 -4 місяці стануть називати його "головною надією країни", а розмови про владу починати з фрази "ось коли був уряд справжніх реформаторів"...", - додав журналіст.


"Чи не нагадує вам вся ця поведінка інстинкт акваріумної рибки, що хаотично переміщається в просторі, не помічає, що вона рухається по колу і забуває, де вона пливла 10 хвилин назад? І яке, на вашу думку, людині, яка бажає працювати політичним аналітиком, але на насправді вимушеного працювати іхтіологом?", - резюмував Віталій Портников.


Нагадаємо, як раніше повідомляв ONLINE.UA, український лікар  Євген Комаровський поділився фотожабою про стан коаліції в уряді України.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?