На Донбасі з'явилася ще одна "гаряча точка": карта АТО
Категорія
Україна
Дата публікації

На Донбасі з'явилася ще одна "гаряча точка": карта АТО

На Донбасі з'явилася ще одна "гаряча точка": карта АТО
Джерело:  mediarnbo.org

На території тимчасово окупованого проросійськими бойовиками Донбасу відкрилася нова гаряча точка.


Про це заявив спікер адміністрації Президента України Петра Порошенка з питань АТО полковник Андрій Лисенко, повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Раду національної безпеки і оборони України.


У напрямку до Луганська, де раніше рідко порушувався режим тиші, бойовики напали між Луганською та Щастям, у села Ніжньотепле і відкрили вогонь з правого берега Північного Дінця.


"Вранці у Нижнього Теплого відбулося бойове зіткнення. Атака ворога відбита. Втрат немає. Спасибі хлопцям з 92-омбр!", - Написав у Facebook глава Луганської ВЦА Георгій Тука.


У напрямку до Донецька проросійські бойовики застосовували ствольную артилерію калібру 122 мм на лінії фронту Зайцеве-Майорськ, випустили 160 снарядів. Також вони вели обстріл з мінометів по Зайцеве, Майорську, Ленінському, Авдіївці, Опитному. Потужні обстріли пройшли рано вранці, з 5 до 8 ранку. Загалом, по позиціях українських військовослужбовців випустили понад 200 мін.


Як і раніше найбільш складною ситуація залишається під Авдіївка, але військові ЗСУ продовжують утримувати позиції і вести ефективний вогонь.


У напрямку до Маріуполя стріляли 4 рази, були помічені снайпери і міномети.


За минулу добу загиблих серед українців зафіксовано не було, чотирьох бійців поранили.


Карта АТО станом на 27 березня:



Нагадаємо, як раніше повідомляв ONLINE.UA,  26 березня під Авдіївкою потрапив під обстріл і був контужений заступник головного лікаря Дніпропетровської лікарні імені Мечникова, який з групою волонтерів-медиків приїхав на Донбас.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?