Опубліковано відео епічного "наїзду" Лози на кращих рокерів світу
Категорія
Шоу-бізнес
Дата публікації

Опубліковано відео епічного "наїзду" Лози на кращих рокерів світу

Опубліковано відео епічного "наїзду" Лози на кращих рокерів світу
Джерело:  YouTube

У мережі опубліковане відео епічного «наїзду» російського музиканта Юрія Лози  на легендарні групи Led Zeppelin і Rolling Stones.

Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на ролік з youtube.

«80% того, що зіграно Led Zeppelin, слухати неможливо, тому що це зіграно і заспівано погано. У той час це все сприймалося, це подобалося. Rolling Stones гітару не налаштували за все життя жодного разу, а Джагер в жодну ноту не попав ані разу, ну що ж поробиш. Багато хто бачить свою молодість із цими групами, алеж вони були дуже слабкими", — сказав він.

Справка ONLINE.UA.


Юрій Лоза був популярним у СРСР у 80-90-х роках минулого століття, а найвідомішою і єдиною із його композицій, що запам'яталися, стала пісня «Плот».
Led Zeppelin — британський рок-гурт, визнаний одним з найбільш успішних, новаторських і впливових у сучасній історії музики. Створивши власне звучання (для якого були характерні важкий гітарний драйв, ритм-секції та пронизливий вокал), Led Zeppelin зіграли головну роль у становленні хеві метал. Тираж їхніх альбомів перевищує 300 мільйонів.


Rolling Stones  вважаються однією з найбільш впливових та успішних груп в історії року, зберігаючи статус "найвеличнішого рок-н-рольного гурту в світі" до сьогодні. Загальний тираж їхніх альбомів перевищує 250 мільйонів. У 1989 році The Rolling Stones були включені до Залу слави рок-н-ролла. 



Нагадаємо, як повідомляв ONLINE.UA, ця заява Лози стала джерелом наснаги для творців фотожаб і злих жартів.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?