У Кривому Розі бояться Донбасу і "правосеків": відео з виборів
Категорія
Україна
Дата публікації

У Кривому Розі бояться Донбасу і "правосеків": відео з виборів

У Кривому Розі бояться Донбасу і "правосеків": відео з виборів
Джерело:  YouTube

Мешканці Кривого Рогу незадоволені проведенням перевиборів мера  міста і бояться, що до них прийдуть біди Донбасу і не хочуть, аби ними керували "западенці".


Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на відео "Громадського".


На запитання, чи потрібно було проводити перевибори, опитані криворожани одноголосно висловились проти.


"Не потрібні були. Вілкул переміг? Переміг. Що ще їм треба було? Щоб ті западенці до нас прийшли?" - злилася літня учасниця виборів.


При тому, коли журналіст спробувала уточнити, про яких западенців йдеться, жінка відповіла: "Ну, от ті, що у списках, навіщо вони нам?".


"Навіщо та зайва трата грошей? Якщо ці бандити заявляють, що ми вам кровопролиття влаштуємо, влаштуємо вам Донбас, так навіщо тоді вибори? Та щоб ви усі подохли там, ті праві сектори", - сказала інша криворожанка на виборчій дільниці.



Нагадаємо, як повідомляв ONLINE.UA, раніше спостерігачі розповіли про чисельні порушення у Кривому Розі у день голосування.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?