Трамп вирішив бути "повністю за Україну"
Категорія
Світ
Дата публікації

Трамп вирішив бути "повністю за Україну"

Трамп вирішив бути "повністю за Україну"

Кандидат у президенти США, мільярдер Дональд Трамп змінив свою позицію щодо України  і вирішив бути «повністю за» нашу країну.

Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на інтервью політика The New York Times.

«Одна з речей, яку я просто не сприймаю – це ситуація з Україною. Тепер я повністю за Україну, в мене є друзі, які живуть там, але мені здається, коли виникла українська проблема, ви знаєте, не так давно, и ми, і Росія стали дуже конфронтаційні, мені здається, що ніхто крім нас не займається цим", — заявив він.

Крім того, мільярдер вважає, що ситуація в Україні стосувалася США менше за все, оскільки Штати географічно знаходяться далеко, однак у нього виникло враження, що навіть сусіди не вступилися за Україну.

"Подивіться на Німеччину, подивіться на інші країни, вони, схоже, не дуже активні у цьому питанні. Це все стосується наших відносин з Росією", — підкреслив він.

На думку Трампа, такому стану речей треба покласти край.

"Фактично, у ситуації з газом, і як ви знаєте, вони хотіли нафту, вони хотіли інші речі з Росії, і вони просто тримали рот на замку. А от США вступали в бій, будучи достатньо жорсткими у питанні України", — додав він.

Нагадаємо, як повідомляв ONLINE.UA, раніше Трамп заявляв, що США витрачають надто багато коштів на підтримку України.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?