На мітингу проти Шокіна в Харкові розгорілася бійка: опубліковані фото
Категорія
Україна
Дата публікації

На мітингу проти Шокіна в Харкові розгорілася бійка: опубліковані фото

На мітингу проти Шокіна в Харкові розгорілася бійка: опубліковані фото

У Харкові під час мітингу за відставку генпрокурора Віктора Шокіна сталася бійка між активістами.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на УНІАН.
Близько 50 учасників пікету - в основному активісти "Громадської варти Харкова", "Автомайдану", організації "Вільні люди" - тримали прапори України і плакати з написами "Діаманти і бабки - кращі друзі прокурорів", "Ні корупції в прокуратурі", "Тільки чесним прокурорам і реформам". Вони вимагали відставки генерального прокурора України Шокіна, а також підтримки реформ прокуратури, які пропонує заступник генпрокурора Давид Сакварелідзе.
До учасників пікету підійшли члени організації "Сотня Лева" і почали з ними словесну перепалку. Після цього сталася сутичка, під час якої активісти "Сотні Лева" і кілька їхніх прихильників вирвали і порвали плакати учасників пікету, а також завдали незначних тілесних ушкоджень одному з організаторів пікету, активісту Дмитру Олійнику. Його з гематомою під оком госпіталізували в лікарню швидкої і невідкладної допомоги.
За відомостями відділу комунікації ГУ НС України в Харківській області, о 12:15 в поліцію надійшло повідомлення про бійку, яка відбувається перед будівлею прокуратури області по вулиці Богдана Хмельницького, 4. На місце виїхала слідчо-оперативна група, обставини події з'ясовуються.
Нагадаємо, на мітингу, який проходить під Адміністрацією президента проти генпрокурора Віктора Шокіна, помітили жінку, відому симпатією до так званої ДНР.




Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?