9 років на зарплаті США: путінського політолога викрили у подвійних стандартах
Категорія
Світ
Дата публікації

9 років на зарплаті США: путінського політолога викрили у подвійних стандартах

9 років на зарплаті США: путінського політолога викрили у подвійних стандартах
Джерело:  online.ua

Російського політолога Сергія Маркова впіймали на багаторічній роботі з США, незважаючи на затяту антиамериканську позицію.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на сторінку журналіста Аркадія Бабченка в Facebook.
Журналіст розповів про те, як Сергій Марков 9 років отримував зарплату від США:
1990-1999 - співробітник, старший науковий консультант Національного демократичного Інституту (США).
Національний демократичний інститут з міжнародних питань (англ. National Democratic Institute for International Affairs, також NDI, NDIFIA) - організація, створена урядом Сполучених Штатів, яка фінансується Національним фондом демократії (NED) для просування демократії в країнах, що розвиваються. Фінансування здійснюється федеральним урядом, різними міжнародними агентствами розвитку та приватними фондами. Штаб-квартира організації знаходиться в Вашингтоні, округ Колумбія. Рада директорів - Мадлен Олбрайт, голова.
У 1993 проходив стажування в університеті Вісконсін - Медісон (США).
1994-1997 - науковий співробітник Московського центру Фонду Карнегі.
"А не слабо наш хлопчина держдепівсьих печеньок поїв. Ось просто безпосередньо з Вашингтона. Які там гранти ... Дев'ять років на зарплаті уряду США! Демократію нам ніс...", - пише Бабченко.
Марков Сергій Олександрович - перший заступник голови комісії з розвитку громадської дипломатії та підтримки співвітчизників за кордоном Громадської Палати РФ, який відомий відвертою антизахідною позицією, критикою української влади, Майдану тощо.
Нагадаємо, Сергій Марков був не допущений на територію України.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?