Як російську групу закидали яйцями в Криму: з'явилися фото
Категорія
Україна
Дата публікації

Як російську групу закидали яйцями в Криму: з'явилися фото

Як російську групу закидали яйцями в Криму: з'явилися фото
Джерело:  c-inform.info

Учасників музичної групи "Воскресіння" закидали сирими яйцями

в Севастополі в зв'язку з відмовою засновника групи Андрія Сапунова виступати в окупованому Росією Криму.


Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на

Крим.Інформ


Дівчина, яка прийшла на концерт групи, висловила незадоволення відсутністю Сапунова і якістю виступу, і кинула два яйця в музикантів.


Яйця потрапили в апаратуру, самі артисти не постраждали. Розмір заподіяної шкоди невідомий, але концерт почався з великим запізненням.


"Наш товариш Андрій Сапунов не поїхав в ваш окупований Крим. Але Крим - ваш", - з таких слів розпочав концерт лідер групи Олексій Романов.


Примітно, що за тиждень до виступу з'явилася інформація про операцію на серці Сапунова, яку призначали в один день з концертом. І саме ця причина повинна була бути озвучена зі сцени.




Нагадаємо, як раніше повідомляв ONLINE.UA, український політик і журналіст Олександр Бригинець поцікавився, навіщо потрібно було приїжджати до Криму, коли "одні поїхали і отримали яєчню, інші не поїхали і живі-здорові, в доброму гуморі".

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?