У Путіна злякалися атаки на його сім'ю: соцмережі сміються
Категорія
Світ
Дата публікації

У Путіна злякалися атаки на його сім'ю: соцмережі сміються

У Путіна злякалися атаки на його сім'ю: соцмережі сміються
Джерело:  ТАРС

На президента Росії Володимира Путіна і його найближче оточення готується "неприкрита замовна" інформаційна атака.
Про це заявив прес-секретар президента РФ Дмитро Пєсков, повідомляє ONLINE.UA з посиланням на ТАСС.
«Чергове інформаційне вкидання, яке претендує на об'єктивність, готується в найближчі дні. Ми отримали вельми єлейні запити, складені в манері допитів, від організації, яка іменує себе Міжнародним консорціумом журналістських розслідувань", - сказав він.
За словами Пєскова, публікації готуються в Німеччині, США, Великобританії, Франції, Швейцарії та Росії.
У них буде йти мова особисто про Путіна, про спроби дістатися до його сім'ї інформаційно, а також про друзів Путіна - Ковальчука і Роттенберг, а також про деякі офшорні компанії.
"Ми вважаємо це неприкритою заказухою", - підкреслив Пєсков.
Тим часом користувачі соцмереж вже потішаються над превентивною реакцією Москви і називають цю заяву прес-служби Кремля реакцією на «вміст валізки Керрі».
Зокрема, російський журналіст Олександр Сотник назвав цю новину «Пригоди червоної валізки».
Відомий блогер і бізнесмен Слава Рабинович також упевнений, що заява Пєскова стала наслідком візиту Керрі: «А ось і вміст валізки посипався...»
Нагадаємо, як повідомляв ONLINE.UA, під час візиту Держсекретаря США Джона Керрі до Москви 23 березня президент РФ Володимир Путін спробував пожартувати щодо червоного кейса, який американець власноруч виніс з літака.
У відповідь американський дипломат сказав, що у валізі зберігається сюрприз особисто для Путіна, який його, ймовірно, порадує.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?