Порошенко грізно звернувся до російських військових: опубліковані фото і відео
Категорія
Україна
Дата публікації

Порошенко грізно звернувся до російських військових: опубліковані фото і відео

Порошенко грізно звернувся до російських військових: опубліковані фото і відео
Джерело:  online.ua

28 березня президент України Петро Порошенко приїхав з візитом до Краматорська і звернувся із заявою до країни-агресора Росії.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на відео-канал 112 Україна.
"І ще є одна важлива річ, яку нам треба відновити. Відновити мир. Щоб на Донбасі не стріляли гармати. Щоб на Донбасі не було чутно танків. Щоб на Донбасі не гинули українці. Щоб ми нарешті дочекалися, коли, виконуючи Мінські домовленості, агресор Російська Федерація виведе свої війська!", - заявив президент.
"Хай забирає це звідси. Вони думали, що вони до цього підготувалися. Завезли перед виконанням своїх зобов'язань понад 700 танків 1300 гармат і артилерії, завезли боєприпаси, патрони. Я хочу з землі Донбасу звернутися до них. Нічого цього нам, українцям, не треба! Забирайтеся! Ми готові провести чесні вибори. Ми готові співпрацювати разом з тим вибором Донбасу, який буде зроблений українським Донбасом", - додав Порошенко.


Нагадаємо, як раніше повідомляв ONLINE.UA, через візит Порошенка центр Краматорська перекритий бойовою технікою. В рамках візиту президент також провів призначення нового командувача сухопутними військами.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?