Порошенко розповів, чи варто чекати Ахметова і Бойка на Донбасі
Категорія
Україна
Дата публікації

Порошенко розповів, чи варто чекати Ахметова і Бойка на Донбасі

Порошенко розповів, чи варто чекати Ахметова і Бойка на Донбасі
Джерело:  Новини Донбасу

Президент України Петро Порошенко, який приїхав з візитом до Краматорська 28 березня, розповів про кількість прихильників так званих ЛНР і ДНР на Донбасі і про можливу перемогу олігарха Ріната Ахметова або лідера "Опозиційного блоку" Юрія Бойка на виборах.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Новости Донбасса.
Порошенко виступив із заявою про те, що бачить майбутнє Донбасу тільки в складі України, але готовий провести вибори за Мінськими угодами і працювати з результатом, який оберуть жителі окупованих областей України.
"Якщо Ахметов вирішить балотуватися або Бойко і виграє, то це буде вибір Донбасу. Якщо там переможе людина з Україною в душі, то я буду з ним працювати і вирішувати соціальні проблеми", - висловив свою позицію президент.
"Кількість тих, хто бачить майбутнє своїх міст в "ДНР" та "ЛНР" тяжіє до нуля. На звільненій частині Донбасу 10-15% жителів тяжіють до Росії. Решта хочуть жити в Україні і про це повинні знати противники", - оприлюднив Порошенко дані соцопитування.
Нагадаємо, як раніше повідомляв ONLINE.UA, Петро Порошенко в Краматорську грізно звернувся до російських військових з твердженням про те, що прихильники агресора Російської Федерації повинні забратися з території Донбасу та забрати своє озброєння і боєприпаси.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?