Партія Порошенко офіційно вирішила, ким замінити Яценюка
Категорія
Україна
Дата публікації

Партія Порошенко офіційно вирішила, ким замінити Яценюка

Партія Порошенко офіційно вирішила, ким замінити Яценюка

На засіданні парламентської фракції "Блок Петра Порошенка" підтримали кандидата в прем'єр-міністри України спікера Верховної Ради України Володимира Гройсмана, а також  вирішили про припинення членства фракції в коаліції  до моменту, поки не оберуть нового главу уряду.


Про це заявив заступник лідера БПП Олексій Гончаренко, повідомляє ONLINE.UA з посиланням на  УНІАН.


Під час проведення голосування за кандидатуру Гройсмана на пост прем'єр-міністра в фракції утрималися депутати Сергій Лещенко і Мустафа Найєм, а Наталія Новак проголосувала проти.


"Фракція БПП прийняла рішення призупинити членство в коаліції, поки не буде прийнято рішення про обрання нового прем'єра. Ми доручили це рішення оголосити Юрію Луценку, керівнику нашої фракції, на засіданні ВР. І з моменту, коли він це зробить, коаліція вже юридично, остаточно припинить своє існування", - сказав Гончаренко.


Також, провели голосування за призупинення членства в коаліції, якщо чинний прем'єр-міністр Арсеній Яценюк не захоче покинути пост добровільно. В ході голосування утрималися депутати Іванна Климпуш-Цинцадзе, Владислав Голуб, Микола Паламарчук та Олег Недава.


Нагадаємо, як раніше повідомляв ONLINE.UA,  Володимир Гройсман вже склав попередній список людей, яких він хотів би бачити в Кабінеті міністрів.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?