Сусіди поскаржилися на Ющенка: його козли і барани об'їдають сади
Категорія
Україна
Дата публікації

Сусіди поскаржилися на Ющенка: його козли і барани об'їдають сади

Сусіди поскаржилися на Ющенка: його козли і барани об'їдають сади
Джерело:  Вести.ru

Сусіди третього президента України Віктора Ющенка, які живуть поруч із його дачею в Нових Безрадичах (у 20 км від Києва), поскаржилися на тварин з обори колишнього глави держави.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на «Вести».
«Даремно він тут обори завів, так близько від дому. Днями стайні чистили, так на вулицю неможливо було вийти. Огорожа в воду заходить, не підійти, не почистити. Він обіцяв переробити, але не зібрався. А тепер в цій воді бобри завелися. Один сливу мені об'їв, нору викопав метра півтора. І що з ним робити, він же в Червоній книзі?"- поскаржився один із сусідів.
Інші жителі села розповіли, що президентські кози і барани об'їдають їх сади.
Крім них, в господарстві Ющенка є і олені, а одна з дачниць повідала, що раніше тут були ще зебри і страуси, але кудись поділися.
«Віктора Андрійовича сьогодні немає. Він буває тут наїздами, гостей любить. Може, і вас би пустив, якби застав», - сказав охоронець маєтку.
Нагадаємо, як повідомляв ONLINE.UA, раніше Ющенко назвав три кроки, які потрібно зробити Україні для перемоги у війні з Росією.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?