Матіос показав несподіваний запис адвоката ГРУшника перед вбивством: опубліковано відео
Категорія
Україна
Дата публікації

Матіос показав несподіваний запис адвоката ГРУшника перед вбивством: опубліковано відео

Матіос показав несподіваний запис адвоката ГРУшника перед вбивством: опубліковано відео

У справі про вбивство адвоката Юрія Грабовського, який захищав російського ГРУшника Олександра Александрова, є й інші вбивства.
Про це заявив головний військовий прокурор Анатолій Матіос, передає ONLINE.UA з посиланням на Українську правду.
"Зараз йдуть слідчі дії (у справі про вбивство Грабовського - Ред.), і я можу сказати, що це вбивство не є єдиним, є інші епізоди, над розкриттям яких ми зараз працюємо", - повідомив він.
Також Матіос показав відео, на якому адвокат обіцяє припинити захист одного з російських ГРУшників Олександра Александрова.
За його словами, це відео слідчі отримали завдяки "хмарним технологіям" на одному з IT-сервісів.
"Таких відео є кілька", - додав він і не виключив, що можуть з'являтися і інші ролики.
На відео Грабовський обіцяє припинити надавати правову допомогу Александрову, «тому що я вважаю неможливим його захищати в цій справі».
«Я зрозумів свою помилку", - сказав адвокат на запису.
Матіос зазначив, що в інтересах слідства не може надати більш докладні коментарі і додав: «Це непросте відео. І ви можете уважно надалі проаналізувати все, що побачили. І можете вибудувати версії. Можу порадити - дивіться в корінь".


Нагадаємо, як повідомляв ONLINE.UA, Грабовський зник 7 березня в Одесі, а його тіло було виявлено 25 березня в Черкаській області.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?