Українців застерегли від Росії і ІДІЛ всередині країни: опубліковано відео
Категорія
Україна
Дата публікації

Українців застерегли від Росії і ІДІЛ всередині країни: опубліковано відео

Українців застерегли від Росії і ІДІЛ всередині країни: опубліковано відео

Український блогер Вадим Фульмахт застеріг українців від традиційних цінностей, яких дотримуються в Росії.
Про це він розповів в блозі на ONLINE.UA.
"Ось і виникає питання, на кого ми орієнтуємося? На Польщу, в якій заборонені аборти? Але ж Польща, очевидно, дрейфує в бік Заходу. У Польщі ухвалено закон, що забороняє дискримінацію ЛГБТ на робочому місці, наприклад. Так на кого ми орієнтуємося? На європейські ультраправі партії? А ви знаєте, що всі ці ультраправі партії прекрасно годуються Кремлем, представники цих партій їздять в Росію на з'їзди, на яких вони точно так же засуджують мультикультуралізм, толерантність та інші взагалі жахливі, з точки зору традиційних цінностей, речі. Так, вони не наші союзники, і не ваші", - сказав він, коментуючи, зокрема, атаки проти ЛГБТ-активістів у Львові.
За словами Фульмахта, в Україні конфліктують дві системи: система свободи, яку представляє Європа, і система несвободи, представлена ​​Росією.
"Я ніяк не можу зрозуміти, так на кого ми орієнтуємося? Ми побудуємо свою суверенну націократичну державу? На фундаменті чого? Поки я бачу тільки успішні спроби закидати камінням автобуси з ЛГБТ і розгромити яке-небудь казино з ігровими автоматами. Стратегічно конфліктують дві системи: система свободи і система несвободи. Свобода - це Захід. Справа ж не в ЛГБТ, як такому, а в захисті прав всіх індивідів. А захист несвободи - це Росія, це ІДІЛ, це Іран. Скажіть, будь ласка, ми до розумних, або до красивих? Я пропоную подумати над цим питанням", - зазначив Фульмахт.



Більше  читайте в блозі Вадима Фульмахта на ONLINE.UA.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?