Українські військові зазнали втрат, але влучно відповіли бойовикам: карта АТО
Категорія
Україна
Дата публікації

Українські військові зазнали втрат, але влучно відповіли бойовикам: карта АТО

Українські військові зазнали втрат, але влучно відповіли бойовикам: карта АТО
Джерело:  mediarnbo.org

За минулу добу бойовики на Донбасі влаштували 66 обстрілів українських позицій, в результаті яких було поранено шістьох військовослужбовців, а один військовий загинув у ДТП.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Інформаційно-аналітичний центр Ради національної безпеки і оборони.
«Найгарячішим» в зоні АТО був Донецький напрямок, на якому бойовики провели 60 обстрілів.
Так, вперше за довгий час застосовувалася ствольна артилерія калібру 152-мм, крім того, йдуть потужні обстріли на Світлодарській дузі, околицях Горлівки і Авдіївки.
На окремих ділянках фронту бойові дії перейшли в цілодобовий режим, тому сили АТО регулярно відкривають вогонь, щоб запобігти агресії.
Крім того, були зафіксовані обстріли і на Маріупольському напрямку: під Мар'їнкою та Широкиним.
На Луганському напрямку бойовики порушили режим тиші в Станично-Луганському районі та в районі міста Попасна.



Карта зони АТО станом на 29 березня 2016 року
Тим часом в Головному управлінні розвідки Міноборони України повідомили, що в ході боїв в Авдіївці було поранено четверо окупантів зі складу так званого «11-го окремого механізованого полку» бандформування «ДНР».
Також 28 березня загинули двоє і отримали поранення три людини зі складу так званої «5-ї окремої мотострілкової бригади» ДНР.
Крім того, українська військова розвідка повідомила, що через активні бойові дії вчора бойовики з «2-го батальйону 3-ї окремої мотострілкової бригади» відмовилися зайняти передові позиції і погрожували вбити генерал-майора ЗС Росії Ігоря Тимофєєва за безжалісне ставлення і некомпетентне командування.
Нагадаємо, як повідомляв ONLINE.UA, раніше стало відомо про  підготовку бойовиків до масштабного штурму промислової зони Авдіївки.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?