Викрадач єгипетського літака заарештований
Категорія
Світ
Дата публікації

Викрадач єгипетського літака заарештований

Викрадач єгипетського літака заарештований
Джерело:  online.ua

Поліція заарештувала чоловіка, який захопив пасажирський літак авіакомпанії EgyptAir, що летів з єгипетської Александрії до Каїра.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на мікроблог Міністерства закордонних справ Кіпру в Twitter.
"Викрадач літака EgyptAir заарештований поліцією", - йдеться в повідомленні.
Перед цим повідомлялося, що 4 заручників вийшли з літака, а ще один, імовірно пілот, вибрався через кабіну захопленого лайнера.
Нагадаємо, вранці 29 березня стало відомо про захоплення пасажирського літака, що летів з єгипетської Александрії до Каїра. Літак здійснив посадку в кіпрському аеропорту Ларнака. За деякими даними, викрадач діяв сам, при собі у нього був вибуховий пристрій.
Повідомлялося, що єгипетський професор Ібрагім Салаха, якого помилково вважали викрадачем, заявив, що він був на борту літака, проте ніяк не пов'язаний з його захопленням.  Єгипетська влада назвала нове ім'я викрадача - Саїф ель-Дін Мустафа.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?