У Бельгії загинув другий велогонщик за два дні
Категорія
Спорт
Дата публікації

У Бельгії загинув другий велогонщик за два дні

У Бельгії загинув другий велогонщик за два дні
Джерело:  online.ua

У бельгійському велоспорті сталася друга трагедія за два дні. Увечері 28 січня в лікарні французького міста Аяччо помер 23-річний велогонщик Даан Мюнгхер.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на команду Roubaix-Lille Mеtropole, за яку виступав Даан.
Даан Мюнгхер помер від серцевого нападу, який стався у нього в суботу, 26 березня, під час першого етапу гонки Critérium International в Порто-Веккьо на острові Корсика.
Мюнгхера терміново доправили до відділення інтенсивної терапії в лікарні Аяччо. Дві доби лікарі боролися за його життя. На жаль, увечері 28 березня велогонщик помер.
Повідомляється, що органи Даана будуть передані на трансплантацію, щоб допомогти іншим людям, яким вони життєво необхідні.
Варто зазначити, що органи іншого бельгійського гонщика, Антуана Демуатьє, врятували життя трьом людям. Про це розповів друг загиблого в неділю велогонщика Гаетан Бійє.
Нагадаємо,  Демуатьє загинув через наїзд мотоцикліста.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?