Сакварелідзе розповів, чим займеться після ГПУ
Категорія
Політика
Дата публікації

Сакварелідзе розповів, чим займеться після ГПУ

Сакварелідзе розповів, чим займеться після ГПУ

Колишній заступник генпрокурора і колишній прокурор Одеської області Давид Сакварелідзе після того, як був звільнений з посади, заявив, що вирішив зайнятися громадською діяльністю.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Українську правду.
"Хочу заявити, що це тільки початок особисто моєї громадської діяльності і продовження боротьби вже за справедливість разом з братами українцями", - сказав Сакварелідзе на брифінгу.
Він упевнений, що переслідування членів його команди, з якими він разом працював в прокуратурі, продовжаться і далі. Коментуючи своє звільнення з формулюванням про те, що він порушив "прокурорську етику", Сакварелідзе заявив, що дійсно порушив етику, але тільки ту, яка полягає в корупції і круговій поруці.
Колишній заступник голови ГПУ обурився, що формальною причиною його звільнення став лист з відповідною вимогою від одеських депутатів, багато з яких мають кримінальне минуле або звинувачуються в сепаратизмі і інших злочинах. Йдеться про Сергія Ківалова, Дмитра Голубова, Євгена Дейдея тощо.
Він висловив упевненість, що це було "зрадою нової України".
"Ми були єдиною командою, яка спробувала і в деякій мірі здійснила прорив у системі", - зазначив Сакварелідзе, назвавши звільнення себе і своєї команди свідченням того, що справжні реформи не потрібні "правлячій верхівці".
Раніше повідомлялося, що глава Одеської обласної державної адміністрації Міхеїл Саакашвілі звернувся до президента Петра Порошенка з вимогою прокоментувати звільнення заступника генпрокурора Давида Сакварелідзе.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?