Порошенко пояснив Сакварелідзе ситуацію з його звільненням
Категорія
Україна
Дата публікації

Порошенко пояснив Сакварелідзе ситуацію з його звільненням

Порошенко пояснив Сакварелідзе ситуацію з його звільненням

Президент України Петро Порошенко розповів, що з ним не погоджували звільнення Давида Сакварелідзе з поста прокурора Одеської області та заступника Генерального прокурора України Віктора Шокіна, наказ про яке оприлюднили 29 березня.
Про це заявив сам Сакварелідзе після зустрічі з Порошенком, повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Українську правду.
У документі про звільнення Сакварелідзе вказали, що воно здійснюється з метою "вдосконалення організації та підвищення ефективності роботи Генеральної прокуратури України та прокуратури Одеської області".
Нагадаємо, як раніше повідомляв ONLINE.UA, після того, як екс-заступник Генпрокурора звинуватив Шокіна в зв'язку зі справою про "діамантових прокурорів", прокурори багатьох областей України підписали колективну скаргу проти Сакварелідзе.
Також глава Одесою міської державної адміністрації Міхеїл Саакашвілі звернувся до Порошенка з вимогою прокоментувати відставку Сакварелідзе.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?