Рада не змогла ускладнити життя Януковичу
Категорія
Україна
Дата публікації

Рада не змогла ускладнити життя Януковичу

Рада не змогла ускладнити життя Януковичу
Джерело:  news.liga.net

В Верховній Раді України не набрали необхідної кількості голосів для затвердження законопроекту про заочне судження  біглого президента Віктора Януковича, який ховається в Росії.


Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на  ЛИГА.net.


За прийняття законопроекту №3196 проголосували 160 нардепів, в той час як потрібно 226 голосів.


Згідно із законопроектом, законодавчі акти про невідворотність покарання за тяжкі та особливо тяжкі злочини необхідно доповнити, і вважати оголошення підозрюваного в національний розшук достатньою підставою для початку процедури заочного засудження.


Без затвердження законопроекту, Кримінальний процесуальний кодекс дозволяє почати процедуру заочного засудження в разі, якщо підозрюваний оголошений в міждержавний або міжнародний розшук.


Нагадаємо, як раніше повідомляв ONLINE.UA,  в Євросоюзі прийняли рішення про продовження санкцій проти екс-гаранта Віктора Януковича і 15-ти його соратників ще на рік.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?