"Самопомочі" вказали на причину провалу в Кривому Розі: опубліковано відео
Категорія
Україна
Дата публікації

"Самопомочі" вказали на причину провалу в Кривому Розі: опубліковано відео

"Самопомочі" вказали на причину провалу в Кривому Розі: опубліковано відео
Джерело:  online.ua

Відомий блогер і волонтер Ярослав Матюшин розповів, що на  позачергових виборах мера Кривого Рогу, які провели 27 березня, фракція "Самопоміч" програла стратегічно.


Про це він заявив в відеоблозі на ONLINE.UA.


"Вибори метафорично можна уявити як бій, в якому у армій відносно рівні вихідні позиції. І при інших рівних успіх тієї чи іншої сторони залежить від стратегічних рішень генерала", - сказав Матюшин.


"З цієї точки зору дуже убого виглядає Єгор Соболєв (заступник голови фракції "Самопоміч" в Раді - ред.), Який виходить на трибуну Верховної Ради і звинувачує Кривий Ріг в тому, що там було куплено 160 тис виборців. Виходить, людина звинувачує не своїх ідіотів-генералів і себе в тому числі, а більш успішного противника ", - додав блогер.


"Фактично, що зробила "Самопоміч" в Кривому Розі? Вони допустили стратегічний прорахунок з самого початку - замість місцевого Мілобога була прийшла людина з мутним бекграундом - я зараз не обговорюю персоналії Семенченко (Семен Семенченко, - кандидат у виборах від "Самопомочі", який набрав 10,92% голосів - ред.), про це вже томи написані, в тому числі і в прокуратурі. Просто люди поставили не на того, а коли програли, образилися на весь світ навколо", - пояснив Ярослав Матюшин.



Повний текст блогу  читайте на ONLINE.UA: "Тупість, а не злив: хто віддав Кривий Ріг Оппоблоку".

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?