У Путіна відповіли на скандальну статтю німецьких ЗМІ про Донбас
Категорія
Україна
Дата публікації

У Путіна відповіли на скандальну статтю німецьких ЗМІ про Донбас

У Путіна відповіли на скандальну статтю німецьких ЗМІ про Донбас
Джерело:  online.ua

Віце-прем'єр російського уряду Дмитро Козак спростував своє керівництво тіньовою групою, яка, за даними німецького Bild, керує окупованими районами Донбасу.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на "Дождь".
"Ми не маємо стосунку до цієї проблематики, тому це питання до цього видання", - сказав він.
Як відомо, за даними Bild, в грудні 2014 року в Росії була створена комісія з шести робочих груп п'яти російських міністерств, яка повністю керує окупованим Донбасом і розглядає його як суверенну територію Росії.
Серед тих, хто керує Донбасом, вказані віце-прем'єр уряду РФ Дмитро Козак, який також є близьким другом президента Росії Володимира Путіна, заступник міністра економічного розвитку РФ Сергій Назаров, заступник міністра фінансів РФ Леонід Горнін. Управляє тіньовим урядом ФСБ.
Видання пише, що на одному із засідань комісії був присутній представник компанії ДТЕК, яка належить Рінату Ахметову.
Нагадаємо, журналісти звернулися до менеджерів олігарха Ріната Ахметова з проханням пояснити статтю німецького видання "Bild", в якій йдеться про Донбас.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?