Опозиційний поет відповів чиновниці Путіна, порівнявши її зі свинею
Категорія
Світ
Дата публікації

Опозиційний поет відповів чиновниці Путіна, порівнявши її зі свинею

Опозиційний поет відповів чиновниці Путіна, порівнявши її зі свинею
Джерело:  Говорить Москва

Опозиційний російський поет Дмитро Биков відповів на вірш, який присвятила йому Марія Захарова, офіційний представник Міністерства закордонних справ РФ.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на радіостанцію «Говорить Москва».
«Ще Бродський говорив, що завдання поезії - вона найбільш вдячна. Вона привносить в світ трохи більше гармонії. І якщо я привніс в Марію Захарову трохи більше гармонії, змусивши її говорити віршами, та до того ж там чудова рима "нужен - фьюжен", це доводить просто, що я ще один раз ушляхетнив реальність», - зіронізував поет.
Також Биков додав, що йому особливо приємно, «що я наметав перед російським чиновництвом ще трохи бісеру, в який воно може тепер погратися», натякаючи на біблійне прислів'я «Не мечіть бісер перед свинями».
Нагадаємо, як повідомляв ONLINE.UA, Захарова виклала вірш Бикова про національну ідею Росії і футбольний ЧС-2018 і написала свою відповідь опозиціонеру.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?