У Росії влаштували хресну ходу котів: опубліковано відео
Категорія
Цікаве
Дата публікації

У Росії влаштували хресну ходу котів: опубліковано відео

У Росії влаштували хресну ходу котів: опубліковано відео
Джерело:  online.ua

У Росії, в місті Козельськ пройшов хресний хід за участю котів, які мешкають на території чоловічого монастиря.
Відео опублікував Введенський ставропігійний чоловічий монастирь, передає ONLINE.UA.
В описі відео зазначено, що хресний хід з котами - це щоденний ритуал. Крім того, це давня традиція Предтеченського скиту Оптиної пустелі.
"Коти, які проживають на території Скиту, відчуваючи важливість того, що відбувається, вважають неодмінним за свій обов'язок безпосередньо взяти участь в цій ході", - йдеться в описі.


Як видно на відео, коти біжать по стежці за служителем монастиря, який несе церковний ліхтар та хрест. Під час хресного ходу він благословляє тварин. А ось чотирилапі учасники обряду відволікалися на ігри один з одним в снігу, сходили зі стежки та тікали в різні боки.

Раніше повідомлялося, що відомий російський письменник  Борис Акунін порівняв президента Росії Володимира Путіна с 92-ріним президентом Зімбабве Робертом Мугабе, який не збирається йти у відставку.


Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?