П'яний капітан поліції в Києві "стріляв по собаках": з'явилися фото
Категорія
Україна
Дата публікації

П'яний капітан поліції в Києві "стріляв по собаках": з'явилися фото

П'яний капітан поліції в Києві "стріляв по собаках": з'явилися фото
Джерело:  online.ua

У Києві поліція затримала капітана поліції в стані алкогольного сп'яніння, який відкрив стрілянину, щоб відлякати вуличних собак.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на сторінку Патрульній поліції України в Facebook.
"Близько 23:00 (30 березня, - Ред.) мешканці будинку по бульвару Дружби народів викликали патрульних, бо почули шум і постріли. На місці затримали 30-річного нетверезого чоловіка, який пред'явив посвідчення капітана поліції, з другом, який теж був п'яний. Капітан поліції зізнався, що стріляв, але для того, щоб відлякати вуличних собак", - йдеться в повідомленні.
"Свідки стверджують, що підозрювані відірвали номерні знаки з чужих автомобілів. Чи справді це так, встановить слідство. Патрульні неподалік знайшли гільзу від травматичної зброї", - додали в поліції.




Нагадаємо,  колишній заступник голови Держслужби з лікарських препаратів Андрій Захараш в стані алкогольного сп'яніння влаштував на вулиці в Києві "цирк". Відзначається, що п'яний чиновник на своєму новому авто ледь не збив дітей і був затриманий місцевими жителями.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?