BMW анонсувала кросовер для "бідних" і інші новинки
Категорія
Авто-мото
Дата публікації

BMW анонсувала кросовер для "бідних" і інші новинки

BMW анонсувала кросовер для "бідних" і інші новинки
Джерело:  Automotive News

Німецька компанія BMW анонсувала продаж двох нових версій кроссовера X7 - 7-місного автомобіля і розкішного 4-місного кросовера за $100,000.
Як повідомляє ONLINE.UA, про це розповів представник компанії Ян Робертсон.
ДИВІТЬСЯ: Hyundai здивувала американців розкішним автомобілем: опубліковано фото
Надрозкішний X7 є частиною планів BMW розширити виробництво автомобілів "великого класу".
За словами Робертсона, моделі X7 надійдуть у продаж в 2018 році. Однак Робертсон не розкрив деталей або дату запуску X7, сказавши тільки, що це буде автомобіль із унікальним зовнішнім дизайном.
"Звичайно, квінтесенцією розкоші нашої компанії, як і раніше, є Rolls-Royce - нам потрібен свій Maybach", - зазначив Робертсон.
ДИВІТЬСЯ: Назван ий кращий автомобіль в світі: опубліковані фото
Також Робертсон заявив, що спостерігається тенденція до зменшення продажів седанів. Наприклад, в Штатах від 60 до 70 відсотків складають продажі седанів.
Крім того, BMW не обійде стороною покупців зі скромними доходами. За словами Робертсона, компанія працює над створенням нового компактного кросовера, поява якого очікується в 2017 році.
ДИВІТЬСЯ: Lincoln поразил американцев мощным внедорожником: опубликованы фото Lincoln вразив американців потужним позашляховиком: опубліковані фото
Як повідомляв ONLINE.UA, німцям платитимуть по 5000 євро за кожен електромобіль.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?