У Абромавічуса розповіли про перекриття схеми на мільйони
Категорія
Політика
Дата публікації

У Абромавічуса розповіли про перекриття схеми на мільйони

У Абромавічуса розповіли про перекриття схеми на мільйони

Заступник міністра економічного розвитку і торгівлі Максим Нефедов розповів про перекриття схеми з відмивання великої суми грошей.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Facebook Нефедова.
"25.11.15 уряд прийняв зміни до постанови 1221 з утилізації моторних масел. Ми прикрили "схему" приблизно 200 млн. грн., які замість того, щоб йти переробникам цих масел, йшли якимсь "уповноваженим компаніям", які потім "мали" перераховувати їх переробникам. Тепер уповноважених компаній не буде - виробник/імпортер сам буде займатися утилізацією або укладати договір з переробником з реальними потужностями. 31.03.16 цей документ був нарешті підписаний і опублікований", - написав він.
Раніше повідомлялося, що заступник міністра економічного розвитку і торгівлі Максим Нефедов і група молодих реформаторів оприлюднили лист, в якому розповіли, чому реформи не працюють.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?