Москаль від душі посміявся з народного депутата: опубліковано фото
Категорія
Україна
Дата публікації

Москаль від душі посміявся з народного депутата: опубліковано фото

Москаль від душі посміявся з народного депутата: опубліковано фото

Керівник Закарпатської обласної державної адміністрації Геннадій Москаль у День сміху, 1 квітня, пожартував над народним депутатом Віктором Балогою.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на прес-службу губернатора.
«У рамках закону про декомунізацію, з метою остаточної і безповоротної деолігархізації і дебалогізації Закарпатської області, голова ОДА Геннадій Москаль підписав розпорядження про перейменування вулиці Балогівської в с. Завидово Мукачівського району на вулицю "За Безбарвне Закарпаття", - йдеться в повідомленні.
При цьому в розпорядженні йдеться, що «вулиця Балогівська в селі Завидово (де народився Віктор Балога) отримала таку назву в 2008 році, коли пан Балога займав посаду глави президентського секретаріату при Вікторі Ющенку».
«У цей період Закарпаття було віддано на відкуп одному клану, який, контролюючи всі гілки влади, силові структури і органи правосуддя, зробив цілий ряд цинічних захоплень привабливих об'єктів з метою їх незаконної приватизації або продажу», - зазначив Москаль.
Також губернатор як приклади навів «незаконне відчуження однієї з кращих родзинок Закарпаття - Синевирського озера та Музею лісу і сплаву, рейдерські атаки на Мукачівський замок "Паланок", санаторії, туристичні бази, колишні військові містечка в центрі Мукачева тощо».
«Сам керівник президентського секретаріату, демонстративно ігноруючи вимоги чинного законодавства, кожні вихідні прилітав з Києва додому на зареєстрованому в США приватному літаку, який не мав права здійснювати внутрішні рейси в Україні. На Закарпатті кланом Балог був встановлений тоталітарний режим, який прямо підпадає під дію Закону України "Про засудження комуністичного і націонал-соціалістичного (нацистського) тоталітарних режимів в Україні і заборона пропаганди їх символіки". Вулиця в Завидово була названа Балогівською на догоду Балозі, який вважав, що прийшов до влади назавжди. Тому це її перейменування - це не тільки розвінчання культу цієї особи, яка потрапила під люстрацію за співпрацю зі злочинним режимом Януковича, а й відновлення історичної справедливості", - йдеться в повідомленні закарпатського губернатора.
Нагадаємо, як повідомляв ONLINE.UA, нещодавно Москаль істерикою і гучними матами зустрів пенсіонерів, які прийшли до нього домагатися виділення пільг.



Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?