Вбивство адвоката Грабовського: оприлюднені фото підозрюваних
Категорія
Україна
Дата публікації

Вбивство адвоката Грабовського: оприлюднені фото підозрюваних

Вбивство адвоката Грабовського: оприлюднені фото підозрюваних

Адвокат російського ГРУшника Євгена Єрофєєва Оксана Соколовська опублікувала фото молодих людей, які  могли вчинити вбивство її колеги Юрія Грабовського.


Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Facebook Соколовської.
"За інформацією слідства, ці два "сопляка" є підозрюваними у вбивстві Грабовського Юрія. Мені важко повірити в це, Ви вже вибачте ... При цьому, 26-річний Артем був у Єгипті та спокійно викладав фото в соцмережі з курорту", - написала вона.




Раніше фотографії можливих підозрюваних опублікувало з посиланням на власні джерела російське видання "Вєсті". За інформацією джерела, підозрюваними є 26-річний Артем Я. з Полтавської області та 19-річний Максим Ч. з Котовська.


Як повідомляв ONLINE.UA, Юрій Грабовський, який захищав ГРУшника Александрова, зник 7 березня в Одесі, а  його тіло було знайдене 25 березня в Черкаській області.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?