У Росії розгорається гучний скандал навколо опозиційного лідера: опубліковано відео
Категорія
Світ
Дата публікації

У Росії розгорається гучний скандал навколо опозиційного лідера: опубліковано відео

У Росії розгорається гучний скандал навколо опозиційного лідера: опубліковано відео
Джерело:  Дощ

У Росії телеканал НТВ показав фільм про російську позасистемну опозицію, в якому нібито містяться постільні сцени між лідером партії «ПАРНАС» Михайлом Касьяновим і його колегою Наталією Пелевіною.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Дощ.
У фільмі стверджується, що Касьянов в розмовах з Пелевіною негативно відгукується про главу Фонду боротьби з корупцією Олексія Навального і співголову партії «ПАРНАС» Іллю Яшина. Пелевіна заявила, що зміст фільму НТВ є «кримінально-караним» і порушує її права "як громадянина на особисте життя".
«Сталося якесь кричуще свавілля на державному рівні. Це звичайно було санкціоновано на політичному рівні», - сказала активістка "ПАРНАСа",
Вона зазначила, що фільм був знятий для дискредитації партії "ПАРНАС" перед виборами в Державну думу.
«Єдина причина, по якій цей фільм був знятий - вибори, якы наближаються і платформа ПАРНАС, яка буде використовуватися на цих виборах. Це і є причина для цього жаху, який сьогодні показав НТВ», - підкреслила Пелевіна.


Раніше повідомлялося, що в мережі з'явилося відео, на якому лідер опозиційної партії ПАРНАС  Михайло Касьянов заявив, що в разі приходу до влади в Росії поверне Крим Україні й завершить війну на Донбасі за один день.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?