Російський політик відповів на компромат проти нього
Категорія
Світ
Дата публікації

Російський політик відповів на компромат проти нього

Російський політик відповів на компромат проти нього
Джерело:  online.ua

Лідер російської партії "ПАРНАС" Михайло Касьянов прокоментував компрометуючий  фільм про позасистемну опозицію в Росії, який випустив телеканал "НТВ".


Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Facebook Михайла Касьянова.


"Так, ступінь тиску на Коаліцію ПАРНАС і на мене особисто зростає енергійно. Звичайно, ми очікували преса на нас і наших активістів і очікуємо його посилення в найближчому майбутньому. Підкуп, шантаж і провокація - це улюблені способи роботи ГБешного режиму, сьогодні вони всі в ходу", - прокоментував відео Касьянов.


"Цього разу вже не всі путінські клеврети і прилипали стверджують, що спецслужби не мають відношення до показаному на каналі НТВ фільму, де демонструються зустрічі двох людей, яких автори прослушки, монтажу і фабрикації називають Михайлом Касьяновим і Наталією Пелевіна. Верховна влада, віддаючи наказ спецслужбам потоптати в черговий раз норми Конституції і Кримінального закону, демонструє всім нам, де вона бачить загрозу своєму існуванню", - додав політик.


Також він висловив упевненість в тому, що в діяльності "цих мерзотників" можна угледіти цілий ряд кримінальних злочинів. Крім іншого, він задався питанням, "а чи можливо захистити громадянську гідність в нашій країні сьогодні?", і перерахував три рази, що він намагався це зробити за останній рік.


"Перший раз, коли НТВ поширили неправду про те, що я нібито в 1998 році організував крадіжку кредиту МВФ $4,5 млрд. Розглянувши мій позов до НТВ суд вирішив, що це було просто журналістське судження, а не твердження брехні. І цей суд в своє рішення цинічно додав рекомендацію, що я, будучи державним і громадським діячем, повинен бути більш терпимими до критики ЗМІ", - повідомив Михайло Касьянов.


"Другий раз, коли два мерзотника в одному з ресторанів в центрі Москви, викрикуючи погрози на мою адресу, просто наділи мені на голову торт, привівши в шок близько п'ятдесяти очманілих відвідувачів. Розглянувши мою скаргу, поліція Москви не побачила в діях цих виродків порушення громадського порядку", - додав він.


"Третій раз, коли громадянин РФ Рамзан Кадиров розмістив на своїй сторінці в мережі Instagram відео ролик, в якому я був показаний в оптичному прицілі стрілецької зброї, з текстом "хто не зрозумів, той зрозуміє". Незважаючи на очевидне посягання на життя і заклик до екстремістської діяльності, ФСБ в цих діях Кадирова "не виявила будь-яких ознак правопорушень"", - пояснив голова "ПАРНАС".


"Очевидно, що і в цих кримінальних злочинах, скоєних проти мене і Наталії Пелевіної, правоохоронними органами не може бути виявлено жодних ознак правопорушень, так як ці органи вже самі стали учасниками цих злочинів. Нового судового шоу в цей раз не буде. Чи не буде можливості сказати, що це мовляв був першоквітневий розіграш", - додав політик.


"Мій спосіб захисту цивільних прав та людської гідності - посилення політичної боротьби проти цього режиму, підштовхує нашу країну до краю прірви. Ми в Парнас знаємо як утримати країну від краху, як її вивести на траєкторію зростання, а не руйнування. Громадяни Росії усе більше усвідомлюють, що кінець цього режиму вже не за горами, а реальною альтернативою є Демократична коаліція ПАРНАС", - резюмував Касьянов.


Нагадаємо, як раніше повідомляв ONLINE.UA,  над Михайлом Касьяновим та іншими лідерами опозиції брудно познущалися в Росії.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?