Війна в Карабаху: Азербайджан прийняв важливе рішення
Категорія
Світ
Дата публікації

Війна в Карабаху: Азербайджан прийняв важливе рішення

Війна в Карабаху: Азербайджан прийняв важливе рішення

Азербайджан оголосив про припинення в односторонньому порядку військових дій  в Нагірному Карабасі, де в ніч на 2 квітня ситуація різко загострилася.


Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Міністерство оборони Азербайджану.


"Якщо підривна діяльність Збройних сил Вірменії не припиниться і продовжаться обстріли житлових об'єктів, а також і бойових позицій, Азербайджан задіє всі наявні на озброєнні засоби для продовження наступальної операції", - йдеться в повідомленні.


У відомстві пояснили, що рішення про припинення вогню взяли з огляду на звернення міжнародних організацій, а також миролюбну політику Азербайджану.


У той же час, в Міністерстві оборони Вірменії подібну заяву назвали "інформаційною пасткою".


"Заява Азербайджану - інформаційна пастка, це не означає одностороннє перемир'я", - написав спікер оборонного відомства Вірменії Арцруни Ованесян.


Нагадаємо, як раніше повідомляв ONLINE.UA, зафіксовано  збільшення кількості військових сил Вірменії в Нагірному Карабасі.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?