На фронтовому Донбасі люди живуть в жахливих умовах: опубліковані фото і відео
Категорія
Україна
Дата публікації

На фронтовому Донбасі люди живуть в жахливих умовах: опубліковані фото і відео

На фронтовому Донбасі люди живуть в жахливих умовах: опубліковані фото і відео

Жителі прифронтового селища Сизе, в Луганській області, розповіли про кошмарні умови проживання під час  війни на Донбасі.

Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Радио Свобода.

Село розташоване за 2 км від Росії, майже за 3 км від позицій бойовиків ЛНР, а на північ від нього знаходяться позиції українських військових.

У самому Сизому живе 10 людей, які звуть свій населений пункт «апендиксом».

Дорога з найближчого великого населеного пункту, Станиці Луганської, розбита, а довкола неї — мінні поля.

За словами місцевих, військові заборонили їм заходити до лісу, спускатися до озера і навіть підходити до свого поля: все заміновано.

«Раніше піду до ставка, наловлю риби, поїду й продам. А зараз ані до лісу, ані до озера не пускають. А виживати якось треба. От камеру заклеїв, треба перевірити. На велосипеді до Станиці Луганської дістаюся. Там можна хоч щось заробити. Бачите, навіть нема за що купити нове колесо», - жаліється один з жителів села.

При цьому він додає, що в самому селі за час війни ніхто не загинув.

Інший місцевий житель розповів, що одного разу, ремонтуючи у себе в дворі якусь техніку, з гори, непідконтрольній українскій стороні, над його головою пролетіла куля. Чоловік впав на землю, а над ним пролетіла ще одна куля.



Нагадаємо, як повідомляв ONLINE.UA, раніше були опубліковані шокуючі знімки зруйнованого війною Донбасу.







Фото и видео: Радио Свобода

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?