Троє представників команди Януковича оголошені в розшук Інтерполом
Категорія
Україна
Дата публікації

Троє представників команди Януковича оголошені в розшук Інтерполом

Троє представників команди Януковича оголошені в розшук Інтерполом
Джерело:  online.ua

Представники команди біглого президента Віктора Януковича Сергій Клюєв, Андрій Клюєв і Едуард Ставицький були оголошені в міжнародний розшук.


Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на сторінку глави МВС Арсена Авакова в Facebook.


"Міністерством внутрішніх справ України отримано інформацію про завершення Комісією з контролю за файлами Інтерполу розгляду справ про міжнародний розшук громадян України Клюєва Андрія, Клюєва Сергія і Ставицького Едуарда", - йдеться в повідомленні.


"За результатами розгляду Комісія прийшла до висновку, що здійснення міжнародного розшуку зазначених громадян з використанням каналів зв'язку та інших інструментів Інтерполу відповідає Статуту і Правилам Організації", - додали в МВС.


"На підставі рекомендацій Комісії Генеральним секретаріатом Інтерполу розблоковано доступ до розшукових файлів Клюєва А. - з 30.03.2016, Клюєва С. - з 31.03.2016, Ставицького Едуарда - з 01.04.2016", - розповіли там.


"Перекладаю з формального - після тривалої процедури перевірки в файлової апеляційної комісії Інтерполу в Ліоні - дотиснули - наша позиція визнана правильною по відношенню до апелював - і за позовом України всі троє в міжнародному розшуку по всьому світу", - написав глава МВС.


Нагадаємо,  колишній глава Адміністрації президента Андрій Клюєв був оголошений в розшук  після його зникнення 28 лютого 2014 року. Його підозрюють в причетності до вчинення масових вбивств.


Його брат  екс-регіонал Сергій Клюєв обґрунтовано підозрюється в скоєнні тяжких та особливо тяжких злочинів  в «співавторстві» з нині біглим колишнім президентом України Віктором Януковичем. Сам Клюєв на даний момент теж знаходиться в бігах.


Екс-міністр енергетики України Едуард Ставицький розшукується за звинуваченням у привласненні, розтраті майна  або привласнення його шляхом зловживання службовим становищем в особливо великих розмірах.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?